...

Поради детските наранявания и комплекс 2020 53-годишен on on ‘on’s connor ще бъдат третирани в рехабилитационен център

Ирландската певица Schinaid O’Connor е известна не само на творчеството си, но и многобройни скандали, свързани с името му. Успехът дойде на певицата през 1980 г., когато „нищо сравнява 2 U“ влезе в всички графики на САЩ и Европа.

Сега художникът е измъчван от вътрешни демони и тъй като не може да се справи със себе си, обжалва се за рехегиране.

Поради детските наранявания и комплекс 2020 53-годишен on on 'on's connor ще бъдат третирани в рехабилитационен център

6 години са трудни, но O’Connor ще продължи

Изпълнителят често е изненадан от обществеността, до голяма степен поради своята откровеност. Наскоро тя каза, че ще бъде третиран в повторно положение поради пристрастяването към забранените вещества. В Twitter тя сподели, че последните 6 години са били тежки за нея, но тя е пълна с готовност да продължи.

– Тази година загубих любим човек. И това беше толкова засегнато, че намерих утеха за сок. Израснах с много наранявания, в детска възраст беше брутално лекуван. Тогава започнах да правя музикалния бизнес. Нямах време да отида нормално, нямаше време да дойда при моите сетива: „сподели с феновете на певицата.

Поради детските наранявания и комплекс 2020 53-годишен on on 'on's connor ще бъдат третирани в рехабилитационен център

Шинед иска да отнеме година за себе си. През това време тя се надява да се справи с емоционалния товар и да донесе мисли в ред.

Лечението на певицата ще започне скоро, но докато тя е разделена на Twitter с фенове с техните мисли, включително тези, свързани с правителството. О’Конър разказа за психологическите наранявания на децата: тя беше емоционално обвързана, тя беше физически насилствена от майката, защото дори имаше мисли за самоубийство.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Ivanov

    Какъв вид рехабилитационен център ще може да помогне на 53-годишния Конър във връзка с детските му наранявания и комплекс?

    Отговор
Добавяне на коментари