...

Всяка година ставам още по-красив & # 187 +: 62-годишен Шарън Стоун удари тънки крака в общността

Шарън Стоун е един от най-ярките, красиви актриси. Тя участва в различни филми. Въпреки възрастта им, актрисата няма да се скрие за скромни дрехи и да забрави за кариерата. Пред нея чака да стреля в нови филми и фотографите се подреждат в опашка, за да паднат в Холивудската звезда.

Някой успя да я „хване“, снимките се оказаха красиви – Самата Шарън, която е разбрала това и с готовност ги публикува в своята Instagram.

Всяка година ставам още по-красив & # 187 +: 62-годишен Шарън Стоун удари тънки крака в общността

– Монро! Копирайте Монро!- Феновете се възхищават

Шарън Стоун избра фон за поставяне, на който картина със секс символ 50S – Мерилин Монро. Многобройни фенове веднага започнаха да ги сравняват: „Монро! Точно Монро!“

За фотосесия 62-годишната актриса избра копринен гащеризон, на върха, от която тя небрежно хвърляше риза с ярък печат. От обувките, предпочита ярки обувки на косата си. Феновете също забелязаха луксозната декорация на Кинодий.

Всяка година ставам още по-красив & # 187 +: 62-годишен Шарън Стоун удари тънки крака в общността

Не толкова отдавна, звездата „основен инстинкт“ призна, че обича тялото й: „С всяка година съм само по-красив,“ и го виждаме! Наскоро тя направи Selfie и го публикува в Instagram. Звездата не е приложила Photoshop, тя показа всичките си бръчки и дори белег на врата. Актрисата се гордее с възрастта си и не се опитва да прикрие естествената красота.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Galina Dimitrova

    Как успява Шарън Стоун да запазва младежката си красота и възможно ли е това да се случи с нас обикновените хора?

    Отговор
Добавяне на коментари