...

Показа твърде много: британците се приземиха от самолета за твърде откровено деколте

31-годишен жител на Великобритания Хариет Осбърн отказа да управлява самолет за много откровено деколте. Представители на авиоконтажната авиокомпания EasyJet премахнаха жената от полета, която минаваше от Малага до Испания.

Като обосновка на решението си, те наричат ​​немарктното й облекло. Стюарделите открили, че нейната прозрачна черна блуза с дълбоко деколте не е подходяща за полет в една кабина с пътуващи деца.

Показа твърде много: британците се приземиха от самолета за твърде откровено деколте

Първоначално британците бяха помолени да заклет нещо непрозрачно, което поне частично да скрие очарованието, но след това те все още са излязли от салона. Хариет трябваше да прекара нощта на летището и да избяга от дома, която управляваше само на следващия ден.

Жената отбеляза, че тя е неудобна да не толкова много за нейното облекло като ужасния скандал, който подреди полетните служители. Те дори се опитаха да покрият нейните тави и ръце.

Показа твърде много: британците се приземиха от самолета за твърде откровено деколтеПоказа твърде много: британците се приземиха от самолета за твърде откровено деколте

Представители на авиокомпанията, към които разяснения относно роклята на пътниците, които преди това не са докладвани навсякъде, обясниха, че пътникът се държи агресивно. Това беше особено проявено след като е била помолена да се облича и да покрие с деколте и грубост по отношение на служителите, която компанията не толерира.

Има ли някакъв вид облекло за пътници на въздухоплавателни средства, които не са докладвани. Но по-рано бяха получени същите доклади от други авиокомпании – на борда не позволиха на жените в твърде къси мини поли. Ето защо, ще си починете, опитайте се да се обличате по-скромен, така че пътуването не е засенчено от неприятни производства на борда на самолета.

Показа твърде много: британците се приземиха от самолета за твърде откровено деколте

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Maria Koleva

    Здравейте! Не мога да не задам въпрос – каква връзка има деколтето на британците с тяхната приземяване от самолета? Има ли някакъв контекст или история зад това? Бих била любопитна да науча повече. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
    1. Rosen

      Здравейте! Има определена връзка между деколтето на британците и тяхното приземяване от самолет. Този хумористичен обичай възниква по време на Втората световна война, когато военнослужещите от Великобритания се шегуваха с този начин на приземяване, като определени символи на британската култура. С течение на времето този обичай стана популярен и остана част от британския фолклор. Така, деколтето на британците е просто един забавен начин да се потапяш в британския дух и традиции. Надявам се, че това те интересува!

      Отговор
Добавяне на коментари