...

Как да сменим захарта за ядене, не разлива кожата и формата?

Учените са доказали: злоупотребата със захар е вредна не само за формата, но и за младостта и красотата на кожата. Захарта не само унищожава колаген, релаксиращи и вредни протеинови влакна, но също така засяга качеството на протеина, произведен от клетки. Прости думи, всички тези сладкиши, сладкиши и шоколади, които жените обичат да ядат или да получат малка тъга на живота, допринасят за бързото стареене на кожата и появата на бръчки.

Добрата новина е, че точката е коригирана. Ако напълно изключите, или поне стриктно ограничете, използвайте рафинирана захар, резултатите няма да направят себе си да чакат: кожата скоро ще стане по-еластична, гладка и чиста.

Как да сменим захарта за ядене, не разлива кожата и формата?

Отколкото да се яде без вреда на кожата?

Експертите предлагат много възможности за вкусни и полезни закуски, които могат да заместят сладките, без да се засяга доброто настроение. Така че можете да се насладите на:

  • Möd. Той допринася за бързото заздравяване на кожата и се използва, за да се отървете от акне и други проблеми с кожата.
  • Ядки и сушени плодове. Те перфектно ухапват усещането за глад и съдържат много фибри, подобрявайки отварянето на червата и състоянието на кожата и косата.
  • кленов сироп. Захарта, която съдържа естествен сироп, лесно се абсорбира и полезен за тялото.
  • Плодове и плодове. Тези естествени заместители на захар са богати на полезни витамини и минерали. Те могат да ядат прясно или печене във фурната с мед.
  • Горчив шоколад. Ако не си представите живота без шоколад, отидете в горчивия вариант (76 или повече процента какао). Съдържа много полезни минерали и антиоксиданти.

И помнете, че мярката трябва да бъде във всичко: фактът, че медът е полезен за тялото, не означава, че може да се яде банки. Дори най-полезните продукти могат да навредят, ако ги използвате твърде много.

Как да сменим захарта за ядене, не разлива кожата и формата?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Petrov

    Как можем да заменим захарта за ядене, без да разлеем кожата и формата? Хората, които имат опит в тази област, моля, споделете съветите и техниките, които сте използвали успешно. Благодаря предварително за помощта ви!

    Отговор
Добавяне на коментари