...

Обучение & # 187 + токчета забавя стареенето на тялото: лекарството на Китай доказва, че стареенето започва с пети

Повече древен китайски Лекари доказаха, че стареенето на тялото започва с пети. Те са разположени точки, отговорни за нормалната работа на органите.

Обучение & # 187 + токчета забавя стареенето на тялото: лекарството на Китай доказва, че стареенето започва с пети

Специалисти, които са съгласни с тази теория, дават няколко съвета, за да помогнат за „обучението“ токчета.

Как да забавим стареенето

Ходене по чорапи или пети

Отиваме малко по петите или чорапите – това ще подобри кръвообращението на краката, което със сигурност ще има положителен ефект върху здравето на вътрешните органи. Такова упражнение може да се извърши сутрин като зареждане.

Гумен чук за токчета

В Китай практикува светлина шокове върху подложките, които са под пръстите. Лекарите смятат, че това е чудесен начин за подобряване на кръвообращението. Най-добре е да се извърши режим на гума чук, но ако нямате това, сменете го с бутилка. Когато се чувствате топло в краката – процедурата може да бъде спряна.

Точка „Юн-Цуан“

Китайските лекари откриха важна точка по стъпките, наречени „Юн-Цуан“. Намира се в средата на крака на крака – недалеч от пръстите. Лекарите са уверени, че това е първата точка на каналния канал и, като оказва натиск върху него, те могат да бъдат засилени. За най-добър ефект натиснете 20 пъти.

Пешеходен туризъм

Хокените дълги разходки са полезни не само за спиране, но и като цяло за тялото. Особено видим ефект носи дълга разходка бос на трева или пясък. Ходене, кръв циркулира по-бързо и човек се чувства повече млад.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Deyan Kolev

    Интересно! А научили ли сме от тази китайска медицина какви са тези пет фактора, които предизвикват началото на стареенето на тялото? И как точно обучението и токчетата са свързани с това? Бих искал/а да науча повече за тази тема.

    Отговор
Добавяне на коментари