...

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Постоянство – знак за умение и стабилност – правилния ключ на успеха. Очевидно германският канцлер Ангела Меркел се придържа към това конкретно правило. И не само в политиката, но и в избора на техните тоалети. И за нея няма голяма разлика – на почивка, тя или в работно пътуване, с голяма вероятност за вероятността за нейните тоалети да бъдат и в двата случая идентични или невероятно подобни един на друг.

В навятия Меркел доволен начин и модата ярка Многоцветно кимоно, това в собственото й се случва рядко. Но радостта беше преждевременно – се оказа, че блузата, стилът на Кимоно, вече е на 23 години, това е бил негов Меркел, който е придобил по време на посещението в Съединените щати 1996 г.

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Древно облекло в гардеровите ангели се срещна по него през 2002 г., след това в моторната блуза първата Фрау Германия се появи на церемонията по откриването на фестивала на Вагнер в Бавария. Тогава блузата на Rainbow-Kimono беше забелязана на Меркел през 2008 г. и през 2017 година.

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Необходимо е да се даде на канцлера на Германия, но е много внимателен по отношение на нещата – Кимоно е запазен като нов, не е изгорил, а не „село“ и не се простря, освен от многото серица на своя цвят леко намалява първоначалната им интензивност, но изобщо не реагира.

Меркел е много консервативен в дрехите. Истински фетиш – Якета, с голямо разнообразие. В тях предпочита да се яви на събитията от различни нива – от срещата на нивото на президентите на страните преди откриването на детски празници и състезания.

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Стилисти, включително руски, в един глас, твърдят, че изображенията на ангелите са скучни и монотосни, в техните якета изглежда много по-възрастни от реалната й възраст. Стилист Влад Лисовец се обади в стила си „Бъкин – стари жени“.

Лина Дембикова стилист отбеляза, че няма нищо престъпно или необичайно в самия факт на появата на известна личност в една и съща рокля, въпреки че жените обикновено не позволяват такова.

Сега целият свят е ангажиран с информираното потребление и в рамките на това желание на облекло, което е на 23 години, но все още изглежда много добре, съвсем подходящо.

Въпреки това, въпроси, според Лина, причинява блуза-кимоно. Тя има такъв ярък и запомнящ се печат, че би било много по-подходящо на плажа, отколкото на официалното състояние. Трудно е да се каже защо Меркел дори не мисли за това.

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Потребителите на мрежата предполагат, че причината за странна роба Ангела Меркел може да се превърне в лошо настроение, присъщо на всички жени, когато иска нещо старо, добре забравено и не мисли за това.

Някои решиха, че стилистът на канцлера се разболя или отиде на почивка, имаше тези, които предполагат, че ангелите нямат нищо за носене. Противниците Меркел също не заобикаляха инцидента на Кимоно. Те веднага припомниха, че екипите „Павлини“ не са на лицето на статуквата жена и попитаха ангела, който вече не се опитва да стане моден законодателен орган. В държавния си пост, той трябва да представи пример за естетика, а не антипайми.

Меркел, както се очаква, не отговори на нищо на критиката.

Носталгия: Ангела Меркел се появи в публиката в блузата, закупена преди 23 години

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Adriana Petrova

    Защо Ангела Меркел избра да носи блузата след толкова години? Разликата в модните тенденции и стиловете на дрехите днес и преди 23 години е голяма. Възможно ли е това да е жест на носталгия или просто предпочитание към стари вещи? Бих искал да разбера мотивацията зад избора й.

    Отговор
Добавяне на коментари