...

Никога не е твърде късно да се променя за по-добро

Канадският пенсионер Джоан Макдоналд на 73 години се превърна в фитнес модел.

Никога не е твърде късно да се променя за по-добро

Жената публикува снимка в Instagram преди и след трансформацията и каза на своята поучителна история, доказваща, че е напълно възможно да се промени и да се наслаждава на живота след седемдесет години.

Когато Джоан беше само на 70 години, лекарите казаха на жена, страдаща от наднормено тегло и хиподинамика, че ако не се промени, тя ще трябва да харчи пари за голям брой наркотици, за да поддържа нормален живот. И тя реши да се вземе в ръка.

Никога не е твърде късно да се променя за по-добро

Спортът Макдоналд никога не е правел, но сега започва да посещава фитнес залата редовно. Правилният режим на хранене помогна на дъщеря й.

Пенсионер отне 3 години, за да загуби 30 килограма и да доведе до такава идеална форма, за да стане фитнес модел и да ви накара да се възхищавате.

Джоан пише, че всеки ден през цялото това време бавно се премества в целта. От година на година тя се промени много, но сега няма да спре.

Никога не е твърде късно да се променя за по-добро

Тя твърди, че човешките способности са безкрайни, трябва само да ги събудите.

Каквото и да е трудният живот, е необходимо да се вярва в целта си и, без да спирате, да се движите напред. Трябва да обичате себе си, да се грижите за себе си, сън и любов живот с цялото ми сърце.

Пример за възрастна жена изуми. Има много фенове: днес 413 хиляди души са подписали на нейната Instagram.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Petrov

    Моля, споделете вашето мнение – вие вярвате ли, че никога не е твърде късно да се промените за по-добро? Каква е вашата перспектива върху това?

    Отговор
Добавяне на коментари