...

Намерих работа, сънувам ипотека: Сергей Зверев каза как съдбата на сина му

Понякога Сергей Зверев прие момче от йркутското сиропиталище. Момчето израства и сега иска да живее живота си. Zverev разглежда предателство, как е наследник, но човекът все още е. Той живее провинциален живот и не комуникира със звезден баща.

Zverev, младши и zverev-sr. Не комуникиране от няколко години. Това отчасти се дължи на факта, че младежът иска да отговори на съдбата си. Звездата на шоуто беше против брака на сина си, както първи, така и вторият. Не харесваше човека.

Намерих работа, сънувам ипотека: Сергей Зверев каза как съдбата на сина му

Желаете да заемате престижни жилища

Друга причина за конфликта – въпросът за апартамента. Star Stylist вярва, че осиновителният му син иска да завладее престижното си жилище, въпреки че го отрича.

Днес Zverev Junior е по-скоро като обикновен човек. Гледайки го, дори мисълта не става дума, че този млад мъж някога е бил „златно дете“ и се снима в реалност.

Син на Zvereva 27 години, той живее в покрайнините на Коломна и спестява пари за първия принос на ипотеката. Не толкова отдавна, Сергей младши и съпругата му Джулия празнуваха годишнината от сватбата и постепенно отиват при изпълнението на техните цели.

Намерих работа, сънувам ипотека: Сергей Зверев каза как съдбата на сина му

Съпругът на Сергей каза: „Съпругът ми печели добре, съдържа цялото семейство. Благодаря на Бога, ние не сме зависими от баща му „.

Преди това младежът спечели 30 000 на месец, работейки в майстор, но сега се установява на друга работа – системен администратор и започна да печели повече. Според съпругата на Сергей, самият звезден баща не иска да общува със сина си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Daniel Georgiev

    Много се радвам, че намерихте работа! Но бих искал да попитам защо точно споделяте информацията за ипотеката на Сергей Зверев и съдбата на неговия син? Има ли някакъв свързан контекст или новини свързани с вас? Ще съм благодарен да споделите повече детайли, за да разбера по-добре смисъла на този въпрос. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари