...

Актрисата Яна Троянов научи за героичната зависимост на сина само след като е извършил самоубийство

Преди 9 години руската актриса Яна Троянова преживява ужасна трагедия – Николай, единственият й син, извършил самоубийство. Актрисата посети шоуто „Внимание, Собчак!“Когато жените обсъждат много въпроси, включително смъртта на Никълъс.

Яна никога не криеше скръбта си. И ако преди това каза, че синът й е 20-годишен кол, той решава за отчаяна стъпка поради психологически проблеми, сега признат: всички случаи в хероин.

Актрисата Яна Троянов научи за героичната зависимост на сина само след като е извършил самоубийство

– Опитах се да се самоубия няколко пъти, но синът дойде при мен в сън и забранено ..

Троянова смяташе, че не може да се върне в нормален живот след загубил единственото дете.

– Няколко пъти отидох до насрещното, обърнах се на Земфира и пуснах ръце … бях трезвен, но разбрах, че не мога да живея с него. Чудех се за моето егоизм – имам планина, но жив човек отива в друга кола … В този момент започнах да мисля за себе си, но за друг. Веднъж мечтая за Коля. Влезе в кухнята и как обикновено започва да отрязва салата. Казвам му: „Ти умрял“, и той се обръща към мен в кръвта и казва: „Само да харесваме това!“

Яна Троянов научил за наркотичната зависимост на Никълъс само след смъртта му. В интервю, тя каза на Ксеня Собчак: „Той опита хероин, но осъзнах, че не може да скочи. Този мръсен, миризлив хероин ви поставя пред факта – хванахте. Никога не съм опитвал хероин, но претърпях алкохолизма. Алкохолът беше моят Господ и не можех да направя нищо с това … „

Всички по различни начини се справят с скръбта му. Известно е, че актрисата 3 години след смъртта на Сина са намерили утеха в дъното на бутилката и обвинен в случилото се.

Видях спасен Ян Троянов от депресия и алкохолизъм

Актрисата Яна Троянов научи за героичната зависимост на сина само след като е извършил самоубийство

След като синът посети актрисата в сън, Яна реши да живее, без значение какво. Троянова не само се върна в работата си, но и напълно излекувана от алкохолизма. На шоуто на Собчак каза: „Исках всичко да бъда честен. Най-лошото нещо във всяка трагедия е да се покажеш щастлив. Разбрах, че хората чакат жертва от мен, но успях да оцелея в трагедията „.

Троянова обаче признава, че вече не се ражда. Според нея това съзнателно решение. „Искам да стана полезен голям брой хора, а не едно дете. Ако се случи отново, ще го дам на това дете, всичко, което не избяга от Кола, и аз ще откажа целите си. Не искам да се пуска този несъзнателен механизъм.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Как се чувства Яна в момента и как се справя с болката от губата на своя син? Има ли някаква подкрепа за нея от страна на обществото и колегите й в индустрията? Намерила ли е начин да продължи да живее и да работи в такова трудно време?

    Отговор
Добавяне на коментари