...

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Всеки има свои собствени странности – звездите не са изключение. Jessica Simpson, например, не обича да използва пастата за зъби и Брад Пит.

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Може би методите на хигиената и истината съществуват много повече, отколкото можете да си представите. Това може да се види от примера на звездите.

Ема камък

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Актриса, не толкова отдавна с нов филм „Crewla“, обръща много внимание на грижата за лице, по-специално нейното почистване. Въпреки това, инструментът, който тя прави почистването може да изненада – това е сода. Според актрисата, содата почиства кожата по-добра от всеки скрад.

Козметиците не съветват да се повтарят над Ема камък – поради този агресивен агент на лицето може да се появи.

Брад Пит

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Този човек има големи проблеми с душ! Брад Пит е уверен, че редовната къпане вреди здравето. Според него, водата е свързана с алкали от козметика, разрушава защитната кожна бариера, която прави човек по-уязвим към болести.

Актьорът взема душ не повече от 1 път седмично, но да се отърве от пот, кърпички с мокри салфетки. Но той измиваше и почиства зъбите си, разбира се, редовно.

Леонардо Дикаприо

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Подобно на колегата си на филма „веднъж в Холивуд“ Брад Пит, актьорът рядко се къпе и вана, която неговото бивш момиче Giselle Bundchen. Леонардо ди Каприо изобщо не е мързелив – той спестява вода, грижа за бъдещето на планетата.

В допълнение, тя дори не използва дезодорант, като вярва, че използването му допринася за унищожаването на озоновия слой.

Джесика Симпсън

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Тази актриса няма да направи почистете зъбите ми! Гледайки ослепителната й усмивка, изглежда, че Джесика Симпсън постоянно почиства зъбите си, но всъщност тя го прави 3 пъти седмично. Веднъж каза, че не харесва, когато зъбите й бяха „хлъзгави“.

Вместо макаронени изделия, тя често дъвчете радост, използва зъбната нишка и освежаващи спрейове за уста.

Джулия Робъртс

Най-нелепите хигиенни методи, които се държат звездите

Както Леонардо ди Каприо и Брад Пит Холивуд актриса може да не плува няколко дни. Не, изобщо не е в Лена – тя защитава ресурсите на планетата и спестява вода.

Човек може само да предположи, че миризмата идва от Джулия Робъртс – дезодоранти, тя също не използва. Според нея тя просто не ги харесва.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Моля, може ли да споделите някои от най-нелепите хигиенни методи, които използват звездите? Би било интересно да научим повече за тези необичайни подходи и да разберем дали са наистина ефективни или само модни изкушения. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари