...

Най-модерните мопки от Великобритания: обича връзките, костюми и сън

Запознайте се, пред себе си Дъдли – сладък мопс, който спечели в конкурса „най-красивото и сладко куче“. Фактът, че в Misty Albione към животните принадлежат на двамата членове на семейството – за никоя новина.

Най-модерните мопки от Великобритания: обича връзките, костюми и сън

Дъдли беше много щастлив със семейството си – той живее с любяща господарка на Деви Бънер и неговия колега – други кучета.

Дъдли обича да играе с братя и да спи

На Международния ден на DAT, Дъдли спечели състезанието като „най-красивото и сладко куче на Великобритания“. Деби показва 4-кучета на състезанието – Дъдли, получаване на 2000 гласа, стана победител! За това той трябва да благодари на домакинята си – Деби с помощта на социалните мрежи: Facebook и Instagram подкани обществеността да гласува за 2-годишен домашен любимец.

В семейството има още 3 кучета – те са приятелски настроени и обичат да прекарват времето си заедно, обединяващи се в игри.

В допълнение, Дъдли обича дандивита костюми, няма значение кога са поставени пеперуди или връзки – подчертава благородството на жител на Лондон! Дъдли обича да спи, а хъркането му кара луди всичките сфери, следвайки живота му.

Очарователният домашен любимец е популярен и извън Великобритания – в Insagram той има много абонати от цял ​​свят.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Rosen

    Какви са характеристиките на тези модерни мопки от Великобритания и защо привличат толкова много внимание с връзките, костюмите и съня?

    Отговор
  2. Nina Petrova

    Какъв е причината мопките от Великобритания да обичат връзките, костюмите и сънът?

    Отговор
Добавяне на коментари