...

+ Моят шанс да оцелея е равен на 1% & # 187+: Sharon Stone разказа за опитен удар

Холивудската актриса Шарън Стоун се случи през 2001 г., в резултат на което тя загуби не само къща и работа, но и възлюбен син. Актрисата е лишена от настойничество.

За първи път Шарън Стоун разказа как оцелял инсултът и колко време е необходимо за възстановяване.

+ Моят шанс да оцелея е равен на 1% & # 187+: Sharon Stone разказа за опитен удар

Инсултът промени живота на актрисата

Шарън Стоун не очакваше да се изправи пред такова ужасно отношение към хората си. 7 години тя дойде в себе си след инсулт. „Не мисля, че някой може да разбере колко опасен е инсулт за жена“, споделената актрисата.

За помощта на холивудската актриса един от най-богатите хора на света дойде в Холивуд – Бернар Арно, който й предложил договор с Dior. Благодарение на това предложение актрисата стана добри пари.

– Загубих всичко, което имах. Трябваше да премахна къщата си. Загубих кариерата си. Аз бях най-горещата суперзвезда, която виждате? Принцеса Даяна също беше толкова известна, но й струваше да умре и аз оцелея в хода, както забравихме: „Шарън Стоун сподели чувствата си.

+ Моят шанс да оцелея е равен на 1% & # 187+: Sharon Stone разказа за опитен удар

Сега актрисата отделя времето си да участват в различни конференции, организирани за женското здраве. Според нея, инсултът също е бил на майка и баба си, но защото по-късно стигна до лекаря, шансът й да оцелее е минимален.

Това е, което Шарън Стоун каза за това: „Ако сте измъчвани от главоболие – спешно отидете при лекаря! Имах богат ход и 9-дневен кръвоизлив в мозъка. Открих моя лекар само на 4-тия ден след като имах инсулт. Шансът ми да оцелея е равен на 1%. И дори след операцията лекарите се съмняваха, че ще оцелея „.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristina Georgieva

    Какъв е опитът, от който Шерън Стоун говори за опитния удар и какви са шансовете ми да оцелея, ако са само 1%?

    Отговор
Добавяне на коментари