...

Модни неуспехи, които се случват на всички

Всяко момиче иска да изглежда „колко по-добре“, но накрая се оказва по-лошо. Много момичета са недоволни от външния си вид и започват да се променят. Добре, ако има професионалист, който ще помогне с външния вид. Но какво да правя, ако не е така? Трябва да разчитам само на себе си!

Модни неуспехи, които се случват на всички

Вероятно се случи няколко неуспехи от този списък. Проверка?

Спешно трябва да отрежете бретон!

Предадохте ли на това неконтролирано желание – да направите прав взрив? И накрая се оказа толкова дебел, че осъзнахте положението на ситуацията и разбрахте как ще трябва да чакаме дълго, докато тя ще расте ..

Перфектни устни у дома

Този елемент е точно познат на мнозинството! Момичетата искат да направят пълнеж устни и помощник козметика помага в това: молив и червило. В резултат на това е много невъзможно, възможно е да се научи грим техника?

Стрелки като жени вамп

Много момичета не представляват грима си без стрели, защото с него е лесно да се постигне „котешки вид“. Те визуално издърпаха очите, което ги прави съблазнително. Въпреки това, понякога стрелките се получават много безвкусно.

Перфектни вежди

След гледане на звездни красавици, момичетата искат да имат същите вежди, тъй като имат: дебел и чист. Но се надявам да направите перфектни вежди бързо се сриват, защото с конвенционален молив, трудно можете да постигнете красиви вежди.

Осъзнайте всичките си грешки и не ги повтаряйте! Бъдете здрави и красиви!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nina Petrova

    Ноеми, всички изпадаме в модни неуспехи, нали? Какви са някои от вашите преживяни ситуации? Имате ли някакви трикове или съвети за да се избегнат подобни гафове? Бих искал да науча от вашите опити!

    Отговор
Добавяне на коментари