...

Принципи, които са последвани от всички щастливи хора

Ако присъствате мислите, че всичко върви в живота, може да имате време да промените нещо? Добрите събития в живота започват да се появяват само когато сте готови за това, и късметът следва тези, които не попадат в дух.

Нека разберем какви са щастливите хора да се учат от тях, за да привлекат успех.

Принципи, които са последвани от всички щастливи хора

Нови възможности

Психологът Ричард Ласман прекара интересен експеримент. Той събра група хора – някои смятаха за късмет, а други бяха невероятни. Психологът им разпространи вестниците и поиска да изчисли снимките на страниците. За лош късмет, такава задача беше трудно – те търсеха снимки за няколко минути, а Wzzzils ги намериха в секунди.

Долната линия е, че вестникът е намек: „тук 43 снимки!“И щастливите хора доброволно го използват и нещастници, които или не виждат, или не искаха да го вярват. Хората, които са постигнали успех в живота, не са във всички домашни любимци на Вселената, те просто използват всички възможности за прилагане на целите си.

Късмет в неуспех

Всеки от нас в живота ви изпитва неуспехи, но известните оратори не ги съветват да възприемат. Всяка повреда е нова възможност. Уволнен? Това означава, че ще имате време да се търсите и кой знае, може би ще намерите по-платена работа? Потърсете предимства във всичко и не се разцепвайте за пропуски.

Нови и интересни

Психолозите отдавна са забелязали – когато изучаваме нещо непознато, нови невронни мрежи започват да се формират в нашия мозък. Това води до факта, че започваме да мислим повече. Споделете изучаването на френски или грамотни игралната игра – освен това, което получавате положителни емоции, така и нови възможности!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Какви са тези принципи, които са последвани от всички щастливи хора? Бих искал да науча какви са те и как мога и аз да ги приложа в своя живот. Може би имате някакви съвети или примери, които да споделите? Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: