...

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

Младите дизайнери са поканени да участват в конкурса за дизайн на универсалния дизайн на Maskart, председател на чието жури е Валентин Юдашкин. Въпреки края на режима на самоизолация в много региони, носенето на маски и ръкавици остава задължително. Днес те не само могат да помогнат за защитата на тяхното здраве, но и да влязат в университета, да стигнат до стажа и дори да станат член на седмицата на модата в Москва.

Избухването на коронавирусна инфекция не само на всички водещи дизайнери да направят корекции на техните професионални решения, но и фундаментално повлияха на цялата модна индустрия, като акцентират върху технологичния начин, създаване на моден модел, припомняйки екологията и въвеждането на нови технологии Това ще опрости живота ни.

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

– Защо безопасността не може да бъде красива?“Това е въпрос, който организаторите на конкурса“ Маскаарт „се попитаха.

MASKAART е първото състезание за виртуална дизайнер на маски в Русия, резултатът от който ще бъде онлайн дефиле с роботи.

Неговите победители ще получат ценни награди, допълнителни точки, когато влизат в бакалавърска или магистрация на RGU, посочени на Koshygin – един от основните университети на страната в областта на проектирането, технологиите и изкуствата, стажовете във водещи модни къщи и големи секторни предприятия. Сред наградите също са безплатни фотосесии за колекции от млади дизайнери, подаръци от партньорите на състезанието, а главната награда ще бъде част от седмицата на модата в Москва.

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

Младите дизайнери, ученици, ученици от средни специални образователни институции (колежи и технически училища), студенти и завършили образователни организации са поканени да участват в конкурса.

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

Те могат да представят работата си в четири номинации:

  • „Виртуален образ“+
  • „Маска като елемент от изображението“+
  • „Произведение на изкуството“+
  • „Маски за социални мрежи“.

Участниците имат право да участват в различни номинации едновременно. И броят на конкурентните работи от един автор не е ограничен.

Можете да участвате в състезанието до 10 юли.

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

Работата ще бъде оценена от известни руски дизайнери, арт историци, лидери на водещи издания в областта на модните и леката промишленост предприятия, както и на членове на промишлени съюзи и организации. Председател на журито – известен руски кутурьор, народен художник на Руската федерация и почетен художник на Руската федерация Валентин Юдашкин.

В процеса на участниците в състезанието, майсторските класове се очакват от известни говорители, познаване на международните гости – дизайнери от Китай и Япония. А произведенията на най-добрите участници в конкурса ще бъдат демонстрирани в рамките на окончателния онлайн дисплей.

Основателят на състезанието е руският държавен университет, наречен на Алексей Николаевич Кошина с подкрепата на Министерството на науката и висшето образование на Руската федерация.

Детайлите и позицията на състезанието могат да бъдат намерени на официалния уебсайт HTTPS: // Maskaart.ИЗКУСТВО /.

Младите дизайнери ще оценят Валентин Юдашкин

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Можете ли да споделите повече информация за Валентин Юдашкин и защо младите дизайнери биха го оценили? Имате ли препоръки за негова работа или вдъхновяващи проекти, които могат да ни помогнат да разберем по-добре неговата стилова визия и принос в света на модата? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари