...

Любима надраскване: Баба на блогъра избухна от подаръка на внука си

Blogger под псевдонима steewiez71 реши да направи баба изненада и го скри под одеялото. Отговорът на Бабули той е заснет на видео и е изложен в Instagram – този видеоклип е видял милиони потребители.

Младият мъж също взе снимките на баба си. На тях тя седи на дивана в очилата, близо до карето виси – тя е под него и скрита изненада, изстрел от стара жена.

Любима надраскване: Баба на блогъра избухна от подаръка на внука си

Писма от феновете по света

Внук призив към баба: „Искаш ли да видиш нещо?»Знаеш какво е под плачата?“В отговор, баба казва, че няма концепцията. Тогава внукът разкрива плача и старата жена става изненада.

Каретата покриваше кутиите, които съдържаха много писма от феновете на бабите от цяла Земята!

Любима надраскване: Баба на блогъра избухна от подаръка на внука си

Баба толкова горещо, че плачеше. Тя пита внук: „Колко души сега ми дават здрасти?“На което отговаря:“ 2 милиона, баба „. Баба със сълзи в очите му поискаха да благодарим на всички от дъното на сърцето си.

American Blogger Steewiez71 взема абонатите си за членове на семейството. Той започна да се учи след публикуването на видеото, на което вървеше, как е щастлив за баба продукти. На пътя, те се шегуват и се подскачат един друг в натура. Особено всички харесваха Бабушко: „Обичам те, надраскване!“

За изненада за любимата ви баба гледате видео.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Rosen

    За какво става въпрос в този подарък, който причини такава реакция от баба на блогъра?

    Отговор
  2. Viktor Petrov

    Какво беше подаръка, който накара бабата на блогъра да се избухне от радост? И аз искам да чуя за това надраскване и какво е причинило толкова вълнение!

    Отговор
Добавяне на коментари