...

Легло вместо подиум писта: 79-годишен милиардер, обвинен в рапица 57 жени

Много влиятелни хора имат сянка, това просто не винаги става публично. Питър Нигард – собственикът на основна марка облекло, както се оказа, един път подредени партии на частен курорт – не струваше без случаи.

Легло вместо подиум писта: 79-годишен милиардер, обвинен в рапица 57 жени

Компанията беше момичетата, които не бяха на 18 години

Изследователите все още работят по случая на Джефър Епщайн, но се появи друга заетост – те се появяват пред тях нов герой – Питър Нигар, канадски милиардер.

Както се оказа, в частния си курорт един милиардер подреждаше партита, в които известните хора дойдоха с удоволствие. Всичко би било добре, само техните вечери са спечелили момичетата, които не са на 18 години. Принц Андрю Принц се появи на грешки.

Обратно през февруари 2020 г. на Нихард се сервира колективна претенция за сексуално насилие. Оказа се, че 57 жени станаха жертви на насилие и мнозина по това време бяха на 14-15 години!

Нихарда, обвинена в принуда до секс, по време на което практикува фетишизъм и оргии. Често момичетата бяха принудени да легнат с някой в ​​леглото, твърдяно, че собственикът на марката може да създаде взаимоотношения с бизнес партньорите.

Какво е най-интересното: синовете на Петър казаха, че когато са били ученици, те са били принудени да спят с възрастни жени и момчетата остават да се подчинят.

Предполага се, че милиардерът привлече момичетата на бахамите под вида на модела агент. Той обаче му обеща кариера на моделите за определени услуги. Самият Дивард отрича адреса си и ще се бори в съда за запазване на честно име.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Lyubomir

    Какво е мотивът зад обвиненията срещу този милиардер и колко са доказателствата срещу него?

    Отговор
  2. Ekaterina Koleva

    Как може да се случи толкова много обвинения срещу един човек? Има ли достатъчно доказателства, за да го считаме за виновен, или може би има някакви други обстоятелства, които не знаем? Какво е мнението на семейството и приятелите му по този въпрос? Ще има ли правосъдие в случая и какво можем да очакваме?

    Отговор
Добавяне на коментари