...

Легенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет Тейлър

Невероятни легендарни екипировки на великолепна актриса Елизабет Тейлър Изложени за продажба. Сред тях – дизайнерски неща с богата история, декорации, интериорни елементи. Оферирането трябва да се проведе на 6 декември в Бевърли Хилс (Калифорния).

Феновете на творчеството Елизабет и колекционери ще могат да купуват тоалети от християнски диор, Гучи и Версаче, дизайнер на златната епоха на Холивуд Едит глава. Тейлър знаеше как да избере дрехи и винаги наблюдава тенденции.

Сред партидите показват синя шифон рокля на работата на майстораджия, в която Тейлър е победен в премиерата на филма „Това е забавление!“През 1974 г. Той е оценен на началото на $ 6 хиляди. Същата цена е назначена за кожено бикер яке Versace, който актрисата носеше на шоуто Джони Карсън през 19992 година.

Легенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет ТейлърЛегенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет ТейлърЛегенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет ТейлърЛегенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет Тейлър

Най-скъпо, както се очаква, ще бъде много, няма да има връзка с облеклото. Това е лампа, която скулпторът Агафон Леонард. Бронзовата лампа описва фалшива танцьорка, началната му цена е $ 20 хиляди.

Елизабет стана символ на „златната епоха“ в историята на Холивуд. Тя повече от веднъж стана собственик на наградата Оскар. Тейлър почина през 2011 г. на 79-годишна възраст.

Легенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет ТейлърЛегенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет ТейлърЛегенда с чук: на търга Julien & # 39 + S в САЩ сътрудници Лични неща Елизабет Тейлър

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Georgieva

    Може ли да се разбере какво е за Лични неща Елизабет Тейлър и какво точно се продава на търга в Julien’s Auctions в САЩ?

    Отговор
Добавяне на коментари