...

Кучето на Ензо Виола с рядка генетична мутация стана мрежова звезда

Среща – този ензо виола, очарователен златен ретривър. Той живее в Тексас. Кучето е родено с черно петно ​​на лицето си, но това беше тази бележка, която го направи популярна. Интернет потребители, както е докладвано от британския таблоид ежедневната звезда, луд за ензо! Има многобройни хъски и топли думи на абонати.

Кучето на Ензо Виола с рядка генетична мутация стана мрежова звезда

„Той е специален, така че всеки го обича“, разказва Класиса за домашния си любимец

Enzo има свой собствен профил в Instagram, където собствениците му – семейството на Кастро, периодично хвърля интересни снимки и видеоклипове. Клариса – Господарката Енцо каза, че нейният домашен любимец е роден с рядка генетична мутация – от лявата страна на муцуната на черното петно ​​на ВАБ. Но това не пречи на PSU да се наслаждава на живота и да бъде популярен.

Сметка, информиране за ежедневието на Ензо Виола, събра 187 000 абонати! Много от кутията хвалят „рождентар“ на PSA, тъй като го прави специален.

Кучето на Ензо Виола с рядка генетична мутация стана мрежова звезда

Собственикът на Ензо смята, че реакцията на абонатите е страхотно и семейството му има удоволствието да получи топло послания от хора, които също са празнували на тялото или лицето. Според собствениците на Енцо те обичат да прекарват времето си с него – той е много игрив и сладък. Той има дори удобен любим навик – той лежи да почива с играчка в устата си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Въпросът на читателя може да бъде: „Каква е точно тази рядка генетична мутация, която превръща кучето на Ензо Виола в мрежова звезда?“

    Отговор
Добавяне на коментари