...

Kanye West реши да стартира нови дрехи за марката

Рапър и предприемач Kanye West подаде заявление за регистрация на собствената си марка дрехи „Sunday Service“. Обжалването ще разгледа специална служба за издаване на патенти и регистрация на търговски марки на САЩ.

Съпругът Ким Ким Кардашиан и голям баща решиха да опитат ръката си в нов проект в модната индустрия. Но в това начало феновете видяха стария религиозен подтекст. Факт е това Неделната служба се превежда като неделна служба.

По-рано, Запад пише „Библията“, в която „светът не е създал никой друг като Каня и той дишаше живота във всичко в този свят.“. Всички деца Weste носят библейски имена.

Kanye West реши да стартира нови дрехи за марката

Експертите в областта на психотерапията отдавна смятат, че Kanya има Majesti в своята много класическа клинична форма.

Без значение как, нова колекция от дрехи от рапърът ще включва дамски рокли, обувки за мъже и жени, якета, домашни дрехи, шалове, ризи, чорапи и др.

Kanye West реши да стартира нови дрехи за марката

Към днешна дата голям успех в феновете използва линията на Спорт Кен, който Kanya произвежда заедно с Adidas.

Като дизайнерски запад работи с Nike и Louis Vuitton, и в продължение на шест години се обърна към собствената си линия за дрехи yeezy. Ето защо, новата колекция от дрехи от рапъра чака не по-малко от нови песни.

Въпреки неговите универсални хобита, Каня е признат за един от най-големите художници на нашия век. Общият обем на продажбите на своите албуми надхвърли 121 милиона копия. Той принадлежи към рекорда за броя на получените награди „Грами“ – тях в Kanye 21.

Kanye West реши да стартира нови дрехи за маркатаKanye West реши да стартира нови дрехи за марката

Kanye и неговата съпруга Ким Кардашиан отглеждат четири деца – двама родиха на Ким, а още двама за няколко са отнели и родили сурогатни майки. Старши рапър Дъщеря шест години, по-млад – само шест месеца.

Kanye West реши да стартира нови дрехи за маркатаKanye West реши да стартира нови дрехи за марката

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    „Какво би бил новият концепт на дрехите за марката, представена от Kanye West? Има ли някаква особена визия или стил, които иска да внесе в модния свят?“

    Отговор
Добавяне на коментари