...

Какво живее приятелят на Джак и как и # 171 + – италиански Фабрицио

За първи път Дани се забелязва във филма „Титаник“ през 1997 година. Беше ярък външен вид! Той играеше на пейтия италианския приятел на Фабрицио – Джак. Фабрицио на филма също не успя да избяга – той се удави. За актьора малко е известен, но нека се опитаме да го поправим.

Какво живее приятелят на Джак и как и # 171 + - италиански Фабрицио

Кариера на сериен актьор

„Титаник“ даде на Danny Nechi Start – след оглушителен успех, той направи кариера като сериен актьор – той може да се види в „Докторска къща“, „менталист“, „Phostters“. Актьорът живее с родителите си в Италия до 7 години, а след това те се преместиха в САЩ.

Това са родителите, които са положили началото на актьорската кариера Дани. От детството им разказаха за важността на леярството – момчето на родителите му слушаше и участва в такива събития.

Какво живее приятелят на Джак и как и # 171 + - италиански Фабрицио

Особено Дани се помни от ролята им в „Phosters“ – в поредицата, той се появява в семейната драма на същата-секс двойка. Той изигра полицейски сержант, злополука алкохол.

През 2003 г. ядките се ожениха за своя колега на филм „Това е стар смисъл“, – поле на Маршал. Актьорът има 2 деца и те са от различни отношения. Последните нужди се появиха в серията „9-1-1“ като детектив Рика Ромеро.

52-годишният актьор има Instagram – периодично той издава снимки, разказва за киното – това е интересно!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Yavor

    Здравейте! Искам да попитам как се живее на приятелят на Джак – италианският Фабрицио? Какво направи той, за да се присъедини към този разговор? Има ли някакво специално значимо събитие или постижение, което иска да сподели? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
  2. Vasil Kirov

    Какво живее приятелят на Джак и как италианският Фабрицио влиза в историята? Моля, розкажете повече за тях, защото ме интересува!

    Отговор
Добавяне на коментари