...

Как самите по себе си устните на Били Алис, който тя дори не е рисувана червила и # 187 +

Billy Isilish поддържа момичета, които предпочитат естествената красота, а самата стои за нея. Въпреки това, феновете се съмняват, че американският певец се приема какъв вид природа.

19-годишният Били днес е един от най-ярките певци. Момичето е различно от други носещи безформени дрехи, разговори за наднормено тегло и нежелание да рисуват.

Как самите по себе си устните на Били Алис, който тя дори не е рисувана червила и # 187 +

Никога не пиеше устните

Може би Били Алш е толкова популярен, но защото не се изкачва от кожа. Тя спокойно я появява, както е. Но си струва момичето да светне в тесни дрехи и демонстрира буйните форми – феновете са незабавно възмутени.

Наскоро Били публикува снимка, на която устните й изглеждат по-дебели от обикновено. Медиите стигнаха до заключението, че момичето се възползва от красотата или да ги постави, оставяйки контура. Феновете са уверени, че тя не е направила това. В мрежата те организират истински спор заради това.

Как самите по себе си устните на Били Алис, който тя дори не е рисувана червила и # 187 +

Били Истиш се придържа към Бодапоситивните гледки и успокои феновете си, казвайки, че никога не пиеше устните. Въпреки това, ако погледнете снимките на децата си, те не са толкова пълни устни на тях. Може би звездата все още прибягва до процедурите за красота, но не иска да казва на феновете за това? Това би противоречило погледите си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Искам да разбера, как точно устните на Били Алис могат да бъдат сами по себе си. Тя дори не е червила рисувала на тях, а откъде идва символът #187 +? Можете ли да обясните това?

    Отговор
Добавяне на коментари