...

Пчеларство – ново хоби beyonce

Необичайно хоби се появи на певицата Бейонсе – тя поражда пчелите. И сега децата й имат възможност да изпробват мед от кошерите в собственото имение. Певицата не е шега, тя се интересува и тя каза на мода списание за необичайната си страст.

Пчеларство - ново хоби beyonce

80 хиляди пчели в 2 хиджа

В интервю с популярното списание Beyonce каза, че обича да размножава тези трудолюбиви насекоми и да приготви мед. Както казва певицата, тя има 80 000 пчели и живеят в 2 hios.

Това е, което тя каза: „Това вероятно е странно, но имам истински 2 кошера. Те се намират близо до къщата ми, те са около 80 000 пчела. На година имаме стодски кутии!“

Най-вероятно Бейонс започва да размножава пчелите заради дъщерите си – момичетата страдат от алергии и, както знаете, медът е склад от полезни витамини с лечебни свойства.

Пчеларство - ново хоби beyonce

Оказа се, че Beyonce не е единственият, който се интересува от пчеларство. Например, Дейвид Бекъм също се интересува от развъдните пчели тази година, Мишел Обама в двора на Белия дом също беше кошер. Самуел Л. Джаксън представи сватбен подарък на своя колега – Раан Рейнолдс, 10 000 пчела в кошерите.

Пчелите за размножаване станаха модерни хобита. Това е възможност да се получи висококачествен мед. В допълнение, според експерти, наблюдението на пчелите влияе върху успокояването на нервната система.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Koleva

    Интересно е да се научим повече за пчеларството като ново хоби. Каква е процедурата и оборудването, което е необходимо? Каква е необходимата грижа за пчелите и как се запазва сигурността им? Ще бъдат ли дадени информация и насоки за начинаещи?

    Отговор
Добавяне на коментари