...

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

Жените носят очила и е стилен, модерен и напълно естествен. Но присъствието на оптични устройства винаги се фокусира върху вниманието на другите на лицето й и затова трябва да се обърне със специално внимание на грима. Махалните артисти решиха да дадат няколко съвета за тези, които носят очила. Те ще помогнат предотвратяване на „неуспех“ в създаването на изображение.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

един. Вземете под внимание цвета на ръба

Ако омекотяват очила ярки или многоцветни, Сенките не трябва да се сравняват. По-добре е да се изберат неутрални нюанси, но Червило можете да изберете ярко. Разбира се, колко цвят на кожата и косата ще позволи. Ако ръбът е зелен, червилото може да бъде малина, и ако рамката на окулярите е синя, тогава червилото може да бъде избрано с изразен златен нюанс. Много е важноЦветът на ръба и червилото беше хармонизиран помежду си.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

2. Тоналната основа трябва да бъде багажник

Самите точки могат да развалят с такъв труд, създаден перфектен грим. През деня многократно ги изправяте, ограбвате около кожата. Разумно е да се предположи, че не си струва да се спестява – Колкото по-упорити ще има тон крем, толкова по-добре.

Наред с други неща, чашите засилват сенките под очите и затова специалистите съветват специалисти да прилагат по-лек съсилец.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

3. Буксите трябва да се прилагат върху ябълковите бузи

Наличието на очила насочва вниманието на хората в централната част на лицето. Следователно, ружът трябва да се нанася върху бузите. Това ще подчертае общата форма на лицето. Правото място е лесно да се определи – усмивка. Най-високоговорителите на бузите в усмивка са същите ябълки. Да приложите тимулая, изберете частта от тях, която се намира по-близо до ушите.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

4. Дайте на веждите повече обем

По-добре е да ги оставите в естествена форма, не дръпнете. В противен случай Гледката ще бъде жадна, Както в пародиите за зли „учители“. Допълнителни вежди ще получат, ако използвате молив за това и малко количество Hailaitera.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

пет. Внимателно обвиняват миглите

Особено важно е да се спазят това изискване за жените, които страдат от късогледство. Наличието на лещи променя визуалното възприятие на очите ви. И само внимателно отношение към линията на миглите ще помогне да се изрази изразителна. Необходимо е да се плати не само на върха, но и долните мигли.

Хранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очилаХранените артисти дадоха 5 съвета за грим жени, които носят очила

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valentin Georgiev

    Какви точно съвети предоставиха хранените артисти за грим на жени с очила? Бих искал/а да науча повече за тези съвети и как могат да бъдат приложени, тъй като и сам/а нося очила и искам да подобря визията си с грим. Благодаря предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари