...

Гримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемост

Модата се развива циклична. И няма откритие. Какво е модното няколко десетилетия назад, връща отново. И това обикновено е топлината, с носталгия.

Но този път опитни стилисти и гримьор художници бият алармата – Тенденциите на грим от 90-те години започнаха да се връщат – монофонични сенки, брилянтно лице, алистранни устни, тежки и груби линии.

Гримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемост

Специалистите не могат да спрат този процес, защото дори модни депутати, като топ модел Бела Хадид, започнаха да се появяват публично с грим, по-подходящ за баба си, отколкото за самия модел.

Специалистите на Mike-APA решиха да разберат въпроса за детайлите. И загрижеността беше потвърдена – тонът крем сега също има матово покритие, а ружът се налага на носа и на скулите и отново модата за моливи за устни и монофонични сенки се върнаха.

Гримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемостГримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемост

На фона на тази „машина за време“, животните и растителните отпечатъци в дрехите се върнаха отново, и времето зад планините, когато дамите започват да се изкачват в „леопард“, обаче, някои вече правят.

В светлината на новата тенденция, експерти призовават за дами ясно определя границите на допустимия. Време, когато „нарече“ трябва да остане в миналото.

Сенки, ако са монофонични, не трябва да бъдат прекалено много, а ружът не трябва да бъде твърде ярък, в противен случай, от естественото образ на справедлив етаж, той не остава нищо – това ще бъде или неестествена кукла, или вулгар и тук няма да поправите стилни неща.

Гримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемостГримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемостГримьорски артисти в паника: страховито грим & # 171 + LIDH 90S & # 187 + възвръщаемост

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Може ли да ми обясните какво означава „страховито грим“ и „възвръщаемост“ във връзка с гримьорски артисти? Имат ли те някакви проблеми или затруднения с това? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари