...

Директно доказателство за враждебността на Мелания Тръмп към дъщеря на съпруга Иванка

В интернет се появи видео, на което според изразяването на жената на американския президент тя е ясно видима, тъй като тя принадлежи на най-голямата дъщеря на съпруга си. Че връзката между жените е много напрегната, слуховете отидоха дълго време и сега стана ясно.

Директно доказателство за враждебността на Мелания Тръмп към дъщеря на съпруга Иванка

Видеото бе заснет на 27 август, в последния ден на Конгреса на републиканската партия, който се проведе във Вашингтон. Изглежда, че обществеността е интересна да обсъжда почасова с списък на настоящия американски президент Доналд Тръмп. Въпреки това, тя се интересуваше повече от кадрите, върху които промените ясно се виждат на лицето на усмивката на първата мелания, след като Иванка мина от нея: тя се мръщи, сякаш се опитваше нещо много кисело.

Забелязан от първия ден

За конфликта между двете красавици, и и двамата са наистина красиви, не казаха нищо напълно мързеливо. За това много разбъркване в пресата, по телевизията, коолебтит и простите обикновени хора, отоплявани от тях. Тя започна от самото време, че Тръмп дойде на позицията, а цялото му семейство падна под вниманието към медиите.

Иванка Мария Тръмп – Дъщеря Доналд Тръмп и първата му съпруга, Чешки модел Иванов Тръмп. Моден модел, бизнесмен, писател, съпруга Джеърд Кушнер, медиен магнат, син мултимилионер и, в момента, старши асистент на 45-ия американски президент. Самата очарователна блондинка също е асистент държавен глава, но на неплатена основа. За това тя дори напусна бизнеса си.

През 2017 г. бе отпечатана статия, която каза: Иванка се държи като домакиня по време на официални срещи със световни лидери, въпреки че това е пряко задължение на първата дама. Освен това се твърди, че и двете дами не са намерили общ език помежду си и принадлежат един към друг с хлад.

Секретарят на Белия дом на пресата дори трябваше да направи изявление, че Иванка и Мелания са доста близки.

Директно доказателство за враждебността на Мелания Тръмп към дъщеря на съпруга Иванка

Интересни факти

През юни 2020 г. излезе биографията на първата дама. Тя го казва, че буквално веднага, когато Тръмп заема висок пост, Иванка настоя за преименуването на „офиса на първата дама“ в „Службата на първото семейство“. Така че тя искаше да донесе значението на съпруга на Отца и да преведе фокуса върху тяхното лице. Но Мелания се противопостави на това и всичко остава, както е.

Бившият приятел и съветник Първата дама Стефани Уинстън Волков публикува пасажи от неговите мемоари, които скоро ще се появят на рафтовете – 1 септември. В тях тя каза на света за операцията „Блок Иванка“, която започнаха заедно по време на церемонията по откриването. Авторът беше в дебелината на събитията, тъй като беше един от нейните организатори.

Иванка се опита да вземе графика на събитията, разпространявайки всичко, така че да е фокусирано върху нея. Тя твърди, че Доналд Тръмп трябва да отиде в парада с всички деца, което води до примера на Барак Обама.

Директно доказателство за враждебността на Мелания Тръмп към дъщеря на съпруга Иванка

В резултат на това Мелания твърди със Стефани и те предприеха стъпки, за да вмъкнат дъщеря си, не се озоваха твърде близо до семейната двойка и по-рядко се удари в рамката.

Авторът на Мемойров разказа как Мелания за очите му нарича Иванка. Този псевдоним изрично показва съпруга на дъщерята на съпруга й – „принцеса“. Но тя не остава в дълг и нарече „съперника си“ за същия израз на лицето на всички събития „Портрет“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    За даденият текст не е предоставена достатъчна информация, която да показва ясност относно враждебността на Мелания Тръмп към дъщерята на съпруга – Иванка. Може ли да бъдат споделени повече доказателства или конкретни събития, които да подкрепят твърдението? Без повече детайли, е трудно да се постави въпрос.

    Отговор
Добавяне на коментари