...

Език на тялото и вашия успех: 5 прости хакове от агента на ФБР, който може да овладее всеки

Бившият агент на Съединените щати разказва как да оптимизира работата на тялото и жестовете си, така че хората, когато се срещат, остават под приятно впечатление.

Език на тялото и вашия успех: 5 прости хакове от агента на ФБР, който може да овладее всеки

Нашите жестове говорят за нас повече от думи, поради което е трудно да се заблуждават полицейските служители на разпита и други хора, запалени в темата. Нека се опитаме да разберем как да научим езика на тялото, за да изградим продуктивни взаимоотношения с другите.

Съдържание на статията

Външен вид

Всички първи оценяват по външния вид, така че там, които не говорят. Как да вземеш човек, който има пърхот от косата, който мирише зле и прави нещо лошо за носа му? Малко вероятно е да построите близки отношения с него.

Според експерти, първото нещо, това, което събеседниците обръщат внимание – това са ръце. Не е необходимо да се прави маникюр в кабината, но те трябва да бъдат добре поддържани, а ноктите са чисти.

поддържа

Какво правим, когато децата са капризни? Ние се опитваме да ги придобием, да ударим главата или да потупват на гърба. Работи с възрастни. Ако видите, че човек е разстроен – просто го прегърнете, той незабавно ще усети подкрепа.

Друг трик, за да се покаже, че сте отстрани на човек – да не се изправите срещу него и следващия. И ако тръгнете по-нататък и ще рисувате човек на гърба – той ще направи още по-голям ефект!

Доверие

Самоуверените хора ни имат повече. Ако човек е подкрепен, Stutters, объркан с думи – малко вероятно е да привлече. Помислете как ръцете на ангел Меркел. Почти при всяко изказване тя сгъва ръцете си с къща, която според бившия агент се счита за увереност.

Това подреждане на ръцете се използва от много политики. Според бившия агент на ФБР, жестът е за нас естествен.

Интерес

Ако искате да построите приятелски отношения с човек, тогава трябва да покажем интереса ви. Може да се направи, леко повдигане на веждите и как да се простират по-близо до събеседника.

Често принцеса Даяна, когато разговорите с хора изглеждаха права, и наклони главата си малко настрани – такъв жест има повече.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Blagoy

    Какви са тези 5 прости хакове и как точно можем да използваме наблюдение на незримите сигнали на комуникацията чрез тялото, за да подобрим успеха си както в личния, така и в професионалния живот?

    Отговор
  2. Desislava Petrova

    Какъв е най-ефективният начин да научим и усвоим тези „5 прости хакове“ за езика на тялото, предоставени от агента на ФБР? Има ли някакъв курс или книга, които можете да препоръчате за подобряване на тази важна комуникативна умение? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари