...

Естествен външен вид и визуално елиминиране на недостатъците: грим тенденции 2021

Всяка жена е красива, но може да стане още по-красива, ако всички ще подчертаят техните предимства. Постоянният грим помага да се получи самочувствие и прави външния вид по-грандиозен. В допълнение, тя помага да се скрият недостатъците.

Естествен външен вид и визуално елиминиране на недостатъците: грим тенденции 2021

Какви тенденции на грим ще бъдат най-популярни тази година?

Прикриват кръговете под очите

Тъмните кръгове под очите – неизбежност, ако ядете зле, не падайте и като цяло олово оловото начин на живот. Наскоро козметичните салони започнаха да предлагат услуга за скриване на тъмни кръгове под очите.

За да направите това, пигментът се въвежда близо до цвета на естественото. За разлика от обикновения грим, постоянното не се изтрива.

3D татуировка

Много жени са свикнали да правят устните пухени, така че да изглеждат съблазнителни. За да направите това, те излизат за контура, осветяват централната част и се радват в резултата. Вярно е, че е радизирана за кратко време … струва нещо за ядене като червило.

Постоянната 3D татуировка ви позволява да получите ярки, обемни устни. За коригиране на асиметрията съчетава няколко нюанса.

Камуфлажни стрии

Много жени са познати на тялото – някой не ги забелязва, а някой усърдно се опитва да скрие. Благодарение на правилния избор на падежа на Учителя, умело ги скрийте. Но трябва да се има предвид, че такъв дефицит може да бъде скрит само визуално.

Микроблозни вежди

Естествен външен вид и визуално елиминиране на недостатъците: грим тенденции 2021

Дебели, чисти вежди – гледане на деца. Микробладното се предлага в салоните за красота, вече не първата година, изненадващо, не всички са опитали тази процедура. Процедурата е популярна поради факта, че е по-малко болезнено от татуировката, а резултатът изглежда по-естествен.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Какъв е най-популярният грим тренд за 2021 година, който постига естествен външен вид и ефективно скрива недостатъците?

    Отговор
Добавяне на коментари