...

Детска програма ирландска седмица 2021

Годишният ирландски културен фестивал ирландската седмица ще се проведе в Москва и Санкт Петербург от 17 март до 28 март, в московската си част на програмата ще влезе в фестивала на ирландското кино, театрални продукции и музикални събития. Екипът на ирландския седмица също се погрижи за семейно развлечение с най-малките жители на столицата.

21 март Специална детска програма за млади гости ирландска седмица 2021 ще се проведе в къщата на журналиста: ще има пясъчно шоу „мит и легенди за невероятна Ирландия“ от „театъра на пясъка“ Катрин Шафър, ще разкаже ирландските приказки за живеене Музика на щурмейския концерт на Юрий Андрейчук и неговата „негова“ страна „.

Всички детски събития в рамките на ирландската седмица 2021 – отлична възможност да запознаете вашето бебе с културата на Ирландия, за да получите незабравими емоции, да презаредите пролетното ви настроение и не само забавно, но и информативно свободно време, което ще разшири хоризонтите на цялото семейство.

Детска програма ирландска седмица 2021

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Къде мога да намеря повече информация за детската програма на ирландската седмица 2021? Бих искал да разбера повече за събитията и активностите, които ще се проведат в рамките на тази програма. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари