...

Дамите са твърде привлекателни & # 187 +: мъжете са казали защо жените хвърлят жени

Стана известно, че тлабува мъжете, за да нарушат връзката с любимата. В нанасянето на шепот, те оставиха анонимни коментари.

Както се оказа, много потребители остават с момичетата, защото не могат да намерят думи за разделяне. Но защо този хлад настъпва и отхвърля?

Дамите са твърде привлекателни & # 187 +: мъжете са казали защо жените хвърлят жени

Прекомерна зависимост и лоши навици

Някои мъже казаха, че бързо спряха връзката, тъй като момичетата са много привързани, сякаш са „взети за гърлото“. Отблъсква желанието да се обърне през цялото време и когато момичето зависи.

Един от потребителите беше уплашен, за да повдигне взаимоотношенията си с момиче, което го е приело в любовта на първата среща. В същото време той се чувства виновен за решението си.

Също така избутва отхвърляне – когато момичето заяви, че не е свършил татуировките по тялото, човекът трябваше да намери друга страст, защото той имаше цялото тяло в тях! Друг потребител казал, че спря да общува, да научи, че момичето пуши.

Някои причини за разделяне на доста смешно. Един от потребителите казал, че той хвърли момичето, защото го помоли да напусне киното, когато е бил ентусиазъм, гледал „паяк“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Здравейте! Имам въпрос във връзка с това изречение – защо някои мъже казват, че жените хвърлят жени? Може ли да ми обясните каква е причината или каква е основата на това твърдение? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари