...

Бей, унижен и удушен: Парис Хилтън разказа за жестокостта на бившите си гаджета

Светският дива призна, че е претърпял много в миналите отношения и смело се обади в интервю с хората, които бихаха бивши абюси. Парис Хилтън отбеляза, че всеки от нейните партньори е позволил твърде много и тя не можеше да се противопостави.

Бей, унижен и удушен: Парис Хилтън разказа за жестокостта на бившите си гаджета

Хилтън вярва, че всичко започна от детството – тя, докато учи в училище, беше свидетел на малтретирането на училищния персонал с учениците. Актрисата нарасна с чувството, че тормозът е норма, така че малтретирането на него не изглежда неприемливо.

„Аз бях достатъчно агресивен и сулфат“, казва хората на актрисата

Американската актриса не се страхува да говори за негативния си опит. Париж припомня, че всеки път, когато новия възлюбен й изглежда добър човек, но очевидно. Когато връзката отиде на ново ниво, гаджетата започнаха да го контролират, ревниви и станали жестоки.

– Не знаех какво означава любовта. Има значение с неща, с които никой не трябва да се поставя. Преживях няколко ужасни взаимоотношения: ме бия, застой, имаше достатъчно. Никой не трябва да го издържи – сподели Хилтън.

Сега Парис Хилтън е щастлив във връзка с ремът на Картър. Може би този път имаше късмет с партньор?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yoana Dimitrova

    Нашият читател се интересува дали Парис Хилтън споделя тази история с цел да започне обсъждане за вредните отношения, които можем да избегнем, или само се опитва да развали репутацията на бившите си гаджета?

    Отговор
Добавяне на коментари