...

78-годишната жена предпочита да борим, въпреки факта, че има апартамент

В продължение на 5 години една жена от Кишинеу спи на улицата, въпреки факта, че има апартамент в центъра на града. Но факт е, че нейният апартамент е запушен към сметището на всички видове боклук, а също и плъхове, които са намерили убежището си.

Съседите на апартаментен комплекс се оплакват от хода на делата, защото боклукът може да мига по всяко време, тъй като TV8 предава.

78-годишната жена предпочита да борим, въпреки факта, че има апартамент

– Беше омъжена за офицер. Винаги отидоха подредени „, казват съседите

Невъзможно е да отидете в апартамента – боклукът не позволява, но както собственикът се уверява, това не е боклук и скъпи неща за нея. Съседите казват, че преди жената да бъде омъжена за офицер и работи като администратор в магазин за мебели. Винаги чист, чист.

Ако разгледаме ситуацията от психологическата страна, в къщата няма никой в ​​къщата, тя се чувства самотна, така ангажирана в натрупването. Децата й отдавна са останали, а съпругът е умрял.

78-годишната жена предпочита да борим, въпреки факта, че има апартамент

Самият жител на Кишинеу твърди, че се страхува да се върне в тази къща, защото съседът й я бие. Въпреки това, този съсед е дълъг изстрел. Също така, една жена признава, че тя няма пенсия за живота, така че тя е принудена да събира бутилки и да ги вземе.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Питате ли се защо 78-годишната жена все още предпочита да бори, въпреки че разполага с апартамент?

    Отговор
Добавяне на коментари