...

65-годишната Хакамада показа фигура на млад спортист в бански костюм

Ирина Хакамад се отнася до броя на жените, които не са сложни поради възрастта. Сега журналист почива с дъщеря в Дубай – и двете се наслаждават на слънцето, топла море и получават много положителни емоции!

65-годишната Хакамада показа фигура на млад спортист в бански костюм

Здравословна фигура и тънки крака

Ирина Хакамада чакаше почивка за дълго време и сега най-накрая се случи. Publocystka обича да споделя с абонати със снимки от тези места, където се случва, и този път не се отдалечи от своята традиция.

Folloviers впечатлиха фигурата на Khakamada най-много. А именно моментна снимка, където е заловена в сливане на костюм за къпане. Те не можеха да останат настрана и да пишат ирина много комплименти: „Маша Кратка, не мога да плувам толкова много!»“ Грейсен делфинчик!“ „Това е чудесно!- Мама изгаря!“

Khakamad почива с 24-годишна дъщеря Мария в Дубай – и двете щастливи празници. Нищо чудно, че казват, че слънчевите страни са обвинени в оптимизъм и не дават слуги, за да ви владеят.

65-годишната Хакамада показа фигура на млад спортист в бански костюм

Някак си в едно интервю, каза Хакамад, какво е тайната на нейната тънкост. Според журналиста обича да закусва. В резултат на това се оказва, че има само 2 хранения. Къщите в хладилника няма продукти, които могат да навредят на фигурата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    „Как Хакамада, на 65 години, успява да запази толкова младежки вид и фитнес? Сподели ли тя някакви тайни или специални методи, които я ползва за поддържане на такава изключителна фигура? Бих искал/а да науча повече за нейната тайна на младостта!“

    Отговор
Добавяне на коментари