...

6 продукта, които са изпратени до микровълновата планина

Ние сме толкова свикнали с различни устройства, които не мога да си представя без тях. По-специално, говорим за микровълнова печка. Това е чудесно устройство, което след няколко минути ще затопли охладения сандвич или ще затопли супата. Въпреки това, много домакини се изпращат до микровълновите продукти, които не са подходящи за него.

6 продукта, които са изпратени до микровълновата планина

Клубни клубове на дим от чили и кисел джиг вместо ароматно кафе

Пица

Може би пицата в микровълновата печка се опита да затопли всичко. Това просто го прави – означава лишаване от удоволствие да опитате пълноправен продукт. В процеса на отопление, хрупкавата кора е сурова, а сиренето е твърдо.

Кафе

За кафе, други устройства вече са предназначени – например, можете да запазите температурата на напитката благодарение на USB нагревателя. Микровълновата печка унищожава вкуса на кафето и изпускателът се оказва само една киселина, лишена от желания аромат.

Гъби

Приготвените гъби не могат да бъдат загряти в микровълновата печка. При стайна температура, техните микроорганизми ги атакуват, което може да доведе до незаменим или по-лошо – за тежко отравяне.

Чили

Чилите чушки съдържат капсаицин. В микровълновата печка той започва да се изпарява. Когато отворите вратата на пещта, кухнята ще бъде изпълнена с каустични клубове на дим.

Супа

Става дума за гъста супа. В микровълновата печка той просто започва да експлодира и пръските му ще се разпръснат в цялата техника. Вие не искате допълнителна работа?

Месо

В някои месни продукти има консерванти. Под влиянието на електромагнитното излъчване те се образуват в опасни химични съединения. Окислият липопротеин може да доведе до исхемично сърдечно заболяване и други сърдечни заболявания.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Какви са тези 6 продукти и каква е микровълновата планина? Особен ли е този вид продукти или може да ги използваме и на обикновена планина?

    Отговор
Добавяне на коментари