...

6 грешки, поради които диетата не работи

Попитайте всяка жена и тя със сигурност ще ви каже какво бих искал да се отървам от няколко килограма. Да донесете тялото до съвършенство, много искат, но как да го направите правилно – само единици знаят.

6 грешки, поради които диетата не работи

Как да не го правим

Сред грешките често се ангажират, като желаете да отслабнете, експертите идентифицират следното.

  • Нереалистични цели. Здравословната загуба на тегло не може да бъде бърза. Не надценявайте изискванията и поставете цел да загубите 15 кг в един месец. Вземете процеса с търпение и започнете със задачата по-лесна – например Reset 1 kg за първата седмица. След като постигнахте успех, ще насърчите и ще продължите напред с Big Azart.
  • Винопроизводство. Претеглят три пъти на ден и психически разгледайте калориите, заспите в вечерите, неефективни – и подробности за настроението. Експертите съветват да се изправят за тежест не повече от веднъж седмично и да се поддържат в добро настроение, без да се превръщат в диетата в „идеята“.
  • Преминаване на хранителни техники. Ако вярвате, че губите омразните килограми по-бързо с глад, вие чакате горчиво разочарование: разумният организъм ще направи запаси в следващото приемане, а новият килограм ще добави нов.
  • Игнориране на закуска. Тези, които нямат закуска, като правило, се играят на вечеря, вечеря и всички видове закуски. Доказано е, че такива хора в крайна сметка използват повече калории на ден. Американски учени също са установили, че това е 87% увеличава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
  • Липса на физическо натоварване. Не е задължително да изчезне във фитнеса. Започнете с нещо просто: отидете повече пеша, направете гимнастика сутрин, скочи върху въжето.
  • Липса на сън. Ако не давате на тялото да почива най-малко 7 часа на ден, той може да провокира хормонален дисбаланс, който със сигурност ще доведе до увеличаване на теглото и здравословни проблеми.

Полезен съвет

Запомнете: здравословно тегло – резултатът от компетентен начин на живот, желязна воля и не-истински самоконтрол. Невъзможно е бързо да се поддържа и поддържа теглото, без да се променя нищо във вашите навици. Също така, не трябва да се доверявате на нова диета, фантастични резултати за кратко време – или, по-лошо, „магически наркотици“ обещавайки всичко за вас.

Грешен подход към диетата може сериозно да подкопае здравето – следователно, преди да продължи, да се консултира със специалист, така че да ви помогне да изберете идеалния вариант за вас.

6 грешки, поради които диетата не работи

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kristina Ivanova

    Какви може да са причините, поради които диетата не дава резултат?

    Отговор
Добавяне на коментари