...

# 171 + поразителен облик & # 187 +: Руски стюардеса впечатли чужденци онлайн

Не е тайна, че много чужди мъже привличат красиви жени в Русия. Друго потвърждение е изстрел от руски полетни служители в Instagram.

Снежана Межевская работи в компанията Utair. В Instagram едно момиче публикува снимка, направена на борда на самолета.

# 171 + поразителен облик & # 187 +: Руски стюардеса впечатли чужденци онлайн

– Самото очарование!- Абонатите реагираха положително на снимка на Snezhani

Stewardess публикува снимка и го подписа, както следва: „Обратно към работа“. Противно на съвременните тенденции, момичето изглеждаше скромно: със събрана коса, сдържана грим и в професионални дрехи.

Може да се предположи, че това е точно това, което привлече чуждестранни потребители, които й харесват и допълват. „Добри устни, красиви очи“, „красиво!»“ Charm!»“ Имате поразителен поглед „.

# 171 + поразителен облик & # 187 +: Руски стюардеса впечатли чужденци онлайн

Руската красота Snezhan, Mezhvskaya падна популярност Преди около две години – тогава, Utair постави пост със снимка на момиче и той събра много топли коментари.

Снежана призна, че небето я управляваше от детството. „Мечтата ми се сбъднал на 18-годишна възраст, когато се заселих в компанията Utair от стюардеса“, каза момичето.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Каква е точността на заглавието? Каква е поразителната визия на руската стюардеса и как точно впечатлява чужденците онлайн?

    Отговор
Добавяне на коментари