...

25 години по-късно: Какви са актьорите на френския поредица & # 171 + Хелън и момчета & # 187 +

През 90-те години на телевизията показа уютна серия за приятели. Само един рядък ученик не се движеше вкъщи, искайки да видят нова серия. По това време тийнейджърите на целия свят копират изображенията на главните герои от поредицата „Елене и момчета“: поискаха родителите да ги купуват дънки, ризи и също така експериментират с диви разпечатки.

Тези млади тийнейджъри от поредицата отдавна са узрели. Какво им се случи?

25 години по-късно: Какви са актьорите на френския поредица & # 171 + Хелън и момчета & # 187 +

Любима телевизионна серия миналия век

Сега има такива серии като „Beverly Hills 90210“ и Хелън и момчетата „могат да изглеждат наивни и те губят с модерни ситком, но в миналия век младеж искрено се притесняваха за съдбата на главните герои.

Въпреки факта, че проектът, публикуван по телевизията през 1992 г., критиците се считат за слаби, той имаше луд популярност. В парцела, вместо да учи, Хелън и нейните приятели се забавляват в кафенето, те се влюбиха и искаха да завладеят музикалната сцена.

Интересен фактът, че Хелън Рол е на 26 години, когато тя участва в „Хелън и момчета“, но актрисата майсторство се справи с ролята на младия ученик.

25 години по-късно: Какви са актьорите на френския поредица & # 171 + Хелън и момчета & # 187 +

След затварянето на поредицата, Хелън рол (играещ Хелън), заяви, че тя вече не иска да бъде премахната навсякъде, но по многобройните искания на феновете, тя все още участва в няколко серии „мечти за любов“. След този проект тя беше поканена на „почивка на любовта“.

В момента момчетата все още растяха романи, само сега те вече са възрастни и го правят в „тайните на любовта“. Серията има ниски рейтинги, но те обичат да гледат тези, които изпитват носталгия на „Хелън и момчета“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    25 години по-късно: Къде са актьорите от френската поредица „Хелън и момчета“? Имате ли информация за тях и какво са постигнали оттогава?

    Отговор
Добавяне на коментари