...

& # 171 + Опитвам се да не попаднете и # 187 +: Милан Тулипова показа как изглеждаше пластмасата

27-годишната лъвица публикува снимка в мрежата, която показва каква е пластмасата. Момичето призна, че много години са пострадали от чувството за несигурност. В Instagram тя публикува снимка и я подписа: „Опитваме се да не припаднаме“.

& # 171 + Опитвам се да не попаднете и # 187 +: Милан Тулипова показа как изглеждаше пластмасата

Повече от 10 пластмасови операции

Момичето призна, че сметките й са безброй операции и различни процедури, към които тя прибягва за подобряване на външния вид. Милан не беше уверен в себе си, така че реших за кардиналните промени. Освен това, от детството, родителите се повишиха в ИТ комплексите.

– Винаги съм бил в сравнение с моя полза. Аз съм човек, който притеснява много и не се чувства увереност и, въпреки всички промени, все още не мога да изложа снимки без внимателна обработка „, призна Милан.

Тулипов продължава да прибягва до процедури и постепенно става по-уверен и всички родители изискват да не сравняват децата си с други хора, които не са в тяхна полза. Абонатите оцениха откровеността на Милано и благодариха за искреността.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Може ли да видим снимка на пластмасата, за която говорите? Изглежда интересно и бих искал да я видя. Какво представлява и всъщност за какво става въпрос? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари