...

Брус Уили е изхвърлен от магазина, за да откаже да носи маска

Правилата се прилагат за всички: ако сте отишли ​​в магазина – поставете маска. На нарушителите на заповедта се отнасят еднакво зле и няма значение кой стават обикновен човек или холивудски актьор.

За това, което се случи доклади в Ню Йорк.

Брус Уили е изхвърлен от магазина, за да откаже да носи маска

Брус Уилис призна грешката си

65-годишният актьор бе забелязан без маска в аптеката на мрежата за помощ за ритуал. Според очевидци, нямаше задължително оборудване за него – вместо маска на врата, Брус Уилис имаше бандана. Е, също е добре, защото може да бъде покрит, това е просто актьорът да има време.

Уилис никога не е направил покупка. Служител на аптеката се приближи до него и поиска да излезе от магазина. Актьорът почтено го направи.

Когато комуникира със служителите на списание на хората, Брус Уили призна, че не е добре, защото други могат да го гледат и да спрат да носят маски. Актьорът призна, че е допуснал грешка и призова всички хора да следват правилата за безопасност и да не ходят на магазини без маски.

Заслужава да се отбележи, че холивудският актьор вече е на 65 години и е в специална група за риск.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Моля, искам да разбера защо Брус Уили е изхвърлен от магазина заради отказа си да носи маска? Каква е причината зад това решение и каква е вашата позиция по въпроса за носенето на маски? Бих искал да чуя вашето мнение и аргументирано обяснение.

    Отговор
Добавяне на коментари