...

# 171 + Грим – нова модна тенденция

Блогерите на красотата дойдоха с нов вид грим, който се наричаше „Костенурка“ За външно сходство с костенурката. Рисуване на клепачите, обвивката на костенурката не е толкова трудна, но не толкова проста, колкото изглежда. Опитни стилисти и гримьори смятат, че тенденцията е вдъхновена от стари модни тенденции Точки в „костенурка“ овен.

Възбуден Robrava в продължение на много години беше много популярен и само през последните години той загуби позицията си с по-фини и елегантни монохромни лакове.

# 171 + Грим - нова модна тенденция# 171 + Грим - нова модна тенденция

Сега модата се върна, но в модифицираната форма – сега имитацията на възбудените очила присъства точно на клепачите, а това, достатъчно странно, се оказа доста зрелищно и стилно.

Гримът „костенурка“ е комбинация от удължени черни стрелки с модел в векове в кафяв и жълт и кафяв-оранжев гам.

Един от първите такъв грим започна да прави популярен блогър Александрия. Момичето честно призна, че нищо ново не е било измислено, а идеята принадлежи на приятеля си, само техническото представяне на неговата скица зависеше от него. И опитайте след това да кажем, че мъжете не разбират нищо в женските „неща“!

# 171 + Грим - нова модна тенденция# 171 + Грим - нова модна тенденция

Но името Грим Дали Жените. Гаджета Александрия беше уверена, че той излезе с рисунка „под леопард“. С него, представителите на финия етаж категорично не са съгласни – рисуване по-скоро като костенурка.

След грима, такива чертежи на жените се опитват да създадат не само от векове, но и при прически – оцветяването „костенурката“ също придоби много фен. Тя е покрита с индивидуални нишки на човека, както и случайно – по време на главата на главата. Общият тон на косата също е в кафявата гама.

# 171 + Грим - нова модна тенденция

Рисуване на черупките на костенурките започнаха ноктите – Neil-Masters се опитват да измислят необичайни решения на тази задача.

# 171 + Грим - нова модна тенденция

Днес световните колекции все още не могат да се похвалят голям брой примери за красота и снимки при поискване „Грим под костенурката“, тенденцията само отива при хората. Следователно всеки от нас може да се превърне в икона на стила и да влезе в върховете на търсачките, просто Осъществяване на версията на такъв грим, маникюр, прически и публикуване на вашите снимки в социалните мрежи.

Грим художниците предупреждават – „костенурка“ грим Много трудно да се запази, Понякога е достатъчно само за няколко селфи. За да разширите „живота си“, вие със сигурност трябва да използвате устойчиви и надеждни Основи под грим – така че чертежът ви ще остане много по-дълго.

# 171 + Грим - нова модна тенденция# 171 + Грим - нова модна тенденция

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    Какво представлява модната тенденция #171 за грим? Какво прави тази тенденция различна от останалите? Бихте ли споделили повече детайли за нея и как можем да я приложим?

    Отговор
Добавяне на коментари