...

Harman се появи на IFA 2016

На изложението за потребителска електроника IFA 2016 в Берлин Harman представи ключови нови продукти за сезон 2016-2017 г.

Производителят на аудио, информационно-развлекателни системи, софтуер и услуги Harman представи новите модели на изложението IFA 2016, което се проведе в Берлин от 2 до 7 септември 2016 г. Общата концепция за всички нови продукти е "Connected by Harman" – амбицията да проектираме и произвеждаме интелигентни устройства и услуги, които ще свързват хората, където и да се намират. Новите продукти се предлагат в четири основни категории: Smart Audio ( "Smart Sound" ), Свързан дом ( "Мрежов дом" ), Автомобилни услуги ( "Автомобилни услуги ) и Слушалки ( слушалки ).

Продължението на популярната серия JBL E се състои от пет модела: два изключително компактни варианта за слушалки в ухото ( E15 ) и безжична ( E25BT ) свързаност; среден размер слушалки за ухото ( E35 ) и безжична ( E45BT ) плюс ( E55BT ) флагмански пълноразмерни слушалки с Bluetooth свързаност;.

Спортните слушалки JBL Reflect са разширени с допълнително прилягане зад ухото. Новите слушалки се отличават с характерния звук на JBL, защита от пръски IPX5, светлоотразителен капак на кабела за тренировки в полумрак и вградено дистанционно управление за възпроизвеждане и приемане на повиквания.

Още едно ново попълнение в серията N на AKG, което съчетава динамични и арматурни високоговорители в един корпус. Новият дизайн на слушалките се отличава с патентована адаптивна филтърна решетка – три различни дюзи на звуковия филтър могат да се използват за усилване на басовите, средните и високите честоти.

Harman Kardon Onyx Mini- Нова безжична система от високоговорители с Bluetooth връзка. Вградената батерия е достатъчна за 10 часа работа далеч от контакта. Най-новата версия поддържа технологията Harman Kardon Wireless Dual за стерео сдвояване с други подобни продукти на марката. Harman Kardon Onyx Mini може да свързва до три мобилни устройства едновременно звукът ще бъде предаван от последния, който е започнал възпроизвеждането.

Друга нова система от високоговорители на аудио марката JBL се състои от саундбар и безжичен субуфер. Той е разработен специално за осигуряване на висококачествен звук за най-новите авангардни 4K видеоустройства с ултрависока разделителна способност. Три HDMI изхода са конфигурирани в конфигурацията на високоговорителите, като единият с ( ARC ) обратим аудиоканал ви позволява да се свържете към телевизор само с един кабел.

Гамата от високоговорители Omni на Harman Kardon за многостайно ползване получава значително подобрение: Omni+ е подходящ за създаване на единна музикална мрежа не само в дома, но и извън него чрез Wi-Fi. Както и преди, гамата включва съответно моно и стерео варианти Omni 10+ и Omni 20+, както и новия Omni 50+. Последният модел се отличава и със защита от пръски вода IPX5 и вградена акумулаторна батерия за пълна свобода на звука.

За любителите на домашното кино с качествен звук – Harman Kardon SB20- компактен саундбар с включен мощен безжичен субуфер. Истинско поглъщащо аудио изживяване без необходимост от множество компоненти благодарение на режима за декодиране на Harman Display Surround. Саундбарът се поставя под телевизора и получава сигнал чрез HDMI, а субуферът се нуждае само от връзка за захранване: връзката със саундбара е безжична.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Dimitar Petrov

    Какво точно е Harman и какво беше неговото присъствие на IFA 2016? Има ли нещо ново и иновативно от тяхната страна? Бихте ли споделили повече информация за това събитие?

    Отговор
Добавяне на коментари