...

Whirlpool участва във Fuorisalone 2017

Whirlpool Corporation участва в Седмицата на дизайна Fuorisalone 2017 в Милано. Компанията представи най-добрите домакински уреди и организира забавни дейности за възрастни и деца.

От 4 до 9 април Седмицата на дизайна Fuorisalone се проведе в Милано. Всяка от трите марки на Whirlpool Whirlpool, Hotpoint и Indesit- организира изложби и събития на тема "Удоволствието от избора".

4, 5 и 7 април Посетителите на изложението имаха възможност да участват в майсторски класове по готварство и да опитат ястия, приготвени с уредите на Whirlpool. Hotpoint открива станции за готвене на 4 и 6 април. А през уикенда Hotpoint и Whirlpool проведоха курсове по готвене специално за малките готвачи.

Програмата включваше и представяне на новия вграден хладилник Space400 на Whirlpool. Посетителите на изложението бяха поканени да изпробват възможностите на уреда: 20 участници се състезаваха в бързо поставяне на хранителни продукти в новия хладилник. По време на предизвикателството двама италиански комици се опитаха да разсеят участниците, като ги разсмиваха по всички възможни начини. Победителят получи микровълнова фурна Whirlpool.

5 април Hotpoint проведе традиционна японска чаена церемония, в края на която почитателите на чая опитаха известния чай матча. В края на фестивала 7 април Indesit покани всички гости на Fuorisalone да отпразнуват края на Седмицата на дизайна с дегустация на закуски.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dianko

    „Какви нови иновации и продукти представя Whirlpool на тазгодишното изложение Fuorisalone 2017? Има ли нещо интересно и революционно за потребителите, което ни представяте?“

    Отговор
  2. Anastasia Ivanova

    Какви са основните продукти, които Whirlpool представя на изложението Fuorisalone 2017? Имате ли информация за иновации или нови технологии, които компанията представя? Бихте ли споделили повече детайли за присъствието на Whirlpool на това събитие?

    Отговор
Добавяне на коментари