...

Leicht участва в изложението LivingKitchen 2017

Какви нови продукти представи Leicht на панаира в Кьолн?

На тазгодишното изложение LivingKitchen 2017 Leicht представи на щанда си нови кухни в цветовете на Le Corbusier. Изборът на естествени, натурални и непреходни нюанси дава възможност да се създаде още по-хомогенно кухненско пространство. Leicht е първият и единствен производител на кухни, който предлага нюанси Les Couleurs® Льо Корбюзие в своето портфолио.

С дългогодишен опит в производството на боядисани повърхности, компанията ще се възползва максимално от него с цветове и марката Les Couleurs® Льо Корбюзие. Също така, за да се осигури цялостна хармонична визия в кухнята, Les Couleurs® Le Corbusier ще бъде използван за писалки.

Друг акцент в изложбата Пускането на пазара на новата гама Evo с видим ръб от 5 мм, който съответства на цвета на фронтовете, дръжките и плотовете. Evo предлага непреходен и изчистен вид, който обединява всички елементи на кухнята в едно цяло, а финият ръб на работния плот подчертава линиите на този дизайн. Представената кухня е в карбоново сиво; освен това Evo се предлага в пет нюанса – бяло и бежово.

Специална характеристика на принципа на планиране на кухнята Evo, която спечели наградата Iconic Awards: Interior Innovation – награда за дизайн през януари 2017 г е увеличение на предната линия с 15 мм. Оптически работният плот е вдлъбнат отпред, като се вижда само видима облицовка от въглеродни влакна с дебелина 5 мм. Работните плотове в Evo се предлагат в следните варианти: ламинат, кварц или гранит.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Kolev

    Какви нови продукти и технологии представи Leicht на изложението LivingKitchen 2017? Кои са най-интересните новости, които показват напредъка на компанията в областта на модерното кухненско обзавеждане? Има ли някакви иновации, които предлагат повече удобство и функционалност на клиентите? Бихме се радвали да научим повече за успешното участие на Leicht в изложението.

    Отговор
Добавяне на коментари