27 текстилни новости на Heimtextil 2012

Изложбата току-що се открива, но ние вече бързаме да ви покажем откриването на сезона, най-ярките образци на текстил, които бяха донесени в София тази година на Heimtextil-2012. С какво да облечем къщата този сезон?

Невъзможно е да си представим уютен интериор без текстил. Оригиналните завеси, тапицериите за столове и други домакински тъкани могат да преобразят дома ви за нула време. Но къде да търсите модерен домашен текстил? Естествено на специална изложба. Тук производители на текстил от цял свят представят пред обществеността най-новите си тъкани. Предварително проучихме най-добрите модели, подбрахме за вас тенденциите и ви предлагаме да разберете какво ще бъде модерно, за да "облечете къщата" този сезон.

Най-популярните модели този път са цветя и райета, които несъмнено държат палмата. Те могат да се видят в асортимента на много фабрики, включително – Verdi, Piterra, RK Export. Дантелата, геометрията и ориенталските мотиви са също толкова на мода, вижте новите платове на Hometex. Що се отнася до цветовата палитра, има различни мнения на производителите. Изглежда, че всички цветове и нюанси са на мода От ярки, наситени до полупрозрачни пастели. Открийте сами всички нови материи за този сезон в нашата селекция или отидете на Heimtextil, който се открива на 26 септември
Crocus Expo.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Aleksandra Petrova

    Има ли в тези 27 текстилни новости на Heimtextil 2012 информация за цените на материалите или само за техните нови модели и дизайни?

    Отговор
Добавяне на коментари