...

15 кухни: новости от Eurocucina 2012

Ергономично оформление на системите за съхранение в комбинация с високи технологии. Компромис между традицията и новите тенденции в дизайна на кухнята. Обединение на различни текстури и единство на разнородни елементи.

Тенденцията все още е към сливане на кухнята с дневната. Дизайнът на кухненското обзавеждане все повече прилича на дизайна на мебели, които биха могли да бъдат проектирани и за други помещения в къщата. Както можете да видите на някои от снимките на кухнята, висящите шкафове приличат повече на рафтове за книги, отколкото на кухненски шкафове. Това е нещо като кухненска библиотека.

Сред кухненските новости на Eurocucina 2012 ще откриете модели с отворени или затворени работни пространства. Техническите зони на последните са умело скрити зад подвижни врати или панели. От друга страна, в кухнята с отворен план повечето уреди и прибори са изложени на открито.

Снимки на кухненски интериори, представени на Eurocucina 2012, показват, че кухните с островни шкафове са запазили своята популярност. Най-често срещаният "остров" съчетава работната зона и трапезарията. Но има модели, при които тя е само за "работни подвизи": готвене, миене и съхранение на храна.

Новите кухненски интериори на Eurocucina 2012 включват модели, които изглеждат сякаш се носят във въздуха, както и по-солидни и брутални модели. Първите се характеризират с голям брой висящи елементи и сравнително тънки метални крака. Втората категория може да бъде изцяло без стъпала, като фронтовете често са с облицовка от масивна дървесина.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 2
  1. Zdravko Ivanov

    Моля, да ми кажете повече информация за новостите от Eurocucina 2012. Какви са най-новите тенденции в кухненския дизайн? Кои са най-популярните материали и цветове? Какви нови технологии или иновации са представени? Благодаря!

    Отговор
    1. Hristofor

      Eurocucina 2012 е изложение, където се представят последните тенденции в кухненския дизайн. Някои от най-популярните материали включват изкуствен камък, неръждаема стомана и дърво. Цветовете, които се отличават този сезон, са нюанси на сиво, бели и пастелни тона. Сред иновациите и новостите са вградените умни устройства за кухнята, като умни хладилници и фурни, както и иновативни системи за съхранение и осветление. Eurocucina 2012 е мястото, където може да се вдъхновите и да разберете последните тенденции в съвременния кухненски дизайн.

      Отговор
Добавяне на коментари