...

Запознайте се с АРХИВНАТА ГОДИНА 2015

Архитектурната Нова година кани гости на маскарад. Този път то ще се проведе на нов обект, проектиран от Заха Хадид.

АРХИВНАТА ГОДИНА ежегодно събитие за архитекти, дизайнери и студенти по архитектура от 2009 г. насам. Местата, избрани от организатора, общността на архитекти, дизайнери и творци ARCHiPEOPLE, варират от просторните зали на Центъра за дизайн ARTPLAY до лек автомобил, пътуващ от София до Санкт Петербург. Ще мине архивната 2015 г 20 декември 2014 г на новото място в DOMINION TOWER, първокласен бизнес център в София. Празничните гости ще бъдат първите официални гости на мястото на събитието.

Бизнес центърът е проектиран от Заха Хадид ( Заха Хадид ) първата жена архитект, спечелила наградата "Прицкер". Тя печели наградата за дипломния си проект, в който превръща творба на Казимир Малевич в 14-етажен хотел над Темза. Оттук и празничният дрескод: маскарадни костюми със свободна геометрична тема, но задължително едноцветни. Предлага се в един от четирите цвята: бял, люляков, зелен и оранжев. Прочетете повече за събитието и резервирайте билети.


Прочетете повече за ARCHIVEN YEAR 2015 и резервирайте билети.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Krum

    Моля, можете ли да споделите някои интересни събития или важни новини, свързани с АРХИВНАТА ГОДИНА 2015? Има ли някакви значими исторически или културни постижения през тази година, които стойки в паметта? Благодаря!

    Отговор
  2. Todor Marinov

    Моля, можете ли да ни предоставите повече информация за АРХИВНАТА ГОДИНА 2015? Какви бяха най-важните събития и постижения през тази година? Какви документи и записи бяха задължителни за архивиране? Какъв е процесът на съхранение на архивните материали от тази година? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари