...

Седмица на дизайна Expo 2014

Design Week Expo 2014 приключи на 28 май в Санкт Петербург. За това младо ( едва трето издание ) числата са впечатляващи: повече от 80 експоната от света на озеленяването, интериора и декора, около 6000 посетители.

Концепцията на изложението в Санкт Петербург е поразително различна от повечето търговски панаири. Световноизвестни дизайнери и добре познати марки се представят наред с новоизгряващи колеги. Представени бяха не само западни новости, но и произведения на местни майстори. Концептуалната част на изложбата, наречена "Градът на занаятчиите", събра предмети на изкуството на повече от 20 Български дизайнери. Обектите са разделени на четири сегмента: 4home, 4mind, 4body, 4city ( ландшафтен дизайн ).

Гостите на изложението Design Week Expo не само видяха новостите в интериорния дизайн, но и участваха в тегленето на ценни награди: едногодишен договор за създаване на 3D пано ( Set Design ) екскурзия до френски и швейцарски фабрики ( Sunrise Premium ) екскурзия до Милано/iSaloni 2015 ( TC Lanskoy ) дизайнерски стол ( Premier Décor ).

Инсталацията "Златната река" на италианския скулптор Марко Бравуро специално за Седмицата на дизайна в Санкт Петербург.

Колекцията "Роден съм градинар", diz. Татяна Парфенова – ръчно бродирани дрехи и мебели.

Руска премиера: Ексклузивно за изложението Design Week Expo, първият в света офис стол за релаксация RE-VIVE, хит на международния панаир High Point Furniture Market в САЩ и на миланския iSaloni

Можете да намерите и кратък видеоклип от изложението Design Week Expo 2014

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Tsvyatko

    Какъв вид дизайн се очаква да бъде представен на Седмицата на дизайна Expo 2014?

    Отговор
  2. Vesela Georgieva

    Какво ще включва програмата на Седмицата на дизайна Expo 2014? Има ли предвидени специални събития или лекции от водещи дизайнери? Каква е целта на тази седмица и кого възнамерявате да привлечете като посетители?

    Отговор
Добавяне на коментари