...

Подготвяме се за Heimtextil 2015

Най-важното текстилно изложение Heimtextil отваря врати през януари.

Heimtextil 2015, международният панаир за домашен текстил и интериорно обзавеждане, се провежда от 14 до 17 януари във Франкфурт на Майн. Както винаги, водещите световни марки ще представят своите иновации. Изложбата се премести от обичайния павилион Forum в сърцето на изложбения център Messe Frankfurt. Обещано е допълнително ниво на павилион 4.0- За първи път ще бъдат представени нови продукти от света на цифровия печат.

Heimtextil 2015 ще се фокусира върху тенденциите на сезона за домашен текстил 2015-2016 г. Цялото шоу ще бъде изградено около концепцията за тематичен парк. Темите за гостоприемство, екологичност и устойчивост ще бъдат разгледани в отделни изложби. Специално място, посветено на актуалните цветове. Галерията за материали ще представи тенденциите с нови продукти от участващите марки. Най-новите тенденции в текстилната мода ще бъдат разкрити на конференции и семинари, провеждани в рамките на бизнес програмата.


Прочетете повече за Heimtextil на официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Iva Koleva

    Какви новости и иновации да очакваме от Heimtextil 2015? Ще има ли допълнителни акценти в решенията за домашен текстил и декорация? Как може да бъде полезно участие в тази изложба за професионалистите в областта на интериорния дизайн и текстил? Бих бил рад да науча повече за това събитие.

    Отговор
Добавяне на коментари