...

Национален декор 2013

Международна изложба за текстил Decorus 2013 в хотел "Национал" в София.

Три и половина хиляди души посетиха шоурума на Decorus само за два дни работа – от 20 до 21 юни. Осемдесет фирми-изложителки, представители на водещи марки в областта на текстила и интериорния дизайн от Франция, Италия, Великобритания, Германия, САЩ и България, представиха своите продукти на щанда, разположен в луксозните зали на хотел "София".

( от Пенза до Казан, от Екатеринбург до Владивосток, от Омск до Калуга ) както и от страните от ОНД: Украйна, Азербайджан, Казахстан и Беларус. Многочленна проектна десантна група от Санкт Петербург, около 100 души.

Изложбената програма на Decorus 2013 се радва на голям успех, като семинарите са на различни теми – от класиката на английския дизайн до майсторството на европейските производители на шкафове. Според мнозина Decorus 2013 е било едно от най-добрите изложения за интериорен дизайн през годината в София.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Denitsa Georgieva

    Какви са критериите за избор на национален декор за 2013 година и какъв ще бъде процесът на избор?

    Отговор
Добавяне на коментари