...

Енергия и тенденции 2013

Есенната сесия на Maison&Objet International се открива в Париж на 6 септември. Изложбата продължава до 10 септември.

Maison&Objet ( "Дом и предмет" )- престижният международен салон, посветен на декорацията на дома и интериора. Два пъти годишно той събира дизайнери, декоратори, купувачи, експерти и журналисти. Осем павилиона, хиляди европейски изложители и десетки хиляди посетители от цял свят.

Преди всичко става дума за тенденции. Открийте, разберете и се вдъхновете. На всяка сесия известни френски трендсетъри, сред които Elizabeth Leriche ( Elizabeth Leriche ) Vincent Gregoire ( Vincent Gregoire ) Francois Bernard ( Francois Bernard ) разкриват актуалните тенденции в интериорната мода за следващите шест месеца. «Енергии" – Тема за сезон есен-зима 2013/14. На мода Положителни вибрации, игри със светлината, техномания, шик на границата на кича, сюрреализъм и магия.

Обширна изложба на градински и домашни мебели се открива само по време на есенната сесия. По традиция най-интересните места са Scènes d'interieur, Now Designà vivre. «Сцени от интериора осем павилиона, хиляди европейски изложители и десетки хиляди посетители от цял свят, които представят изкуството на декорацията, както и изложбата "Дизайн за живот" – Смел и оригинален дизайн, интегриран в жилищните пространства.

Есенна сесия на M&O На 9 септември Седмица на дизайна в Париж ( Седмица на дизайна в Париж ). Доковете на Париж на брега на Сена са основната изложбена платформа до 15 септември.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Emil Ivanov

    Какви конкретни тенденции и развитие в областта на енергията се очакват за 2013 година? Ще се фокусират ли повече върху възобновяемите източници на енергия или все още ще има предпочитания към изкопаемите горива? Какви ще бъдат последствията за околната среда и икономиката?

    Отговор
Добавяне на коментари